Close
Om Sisco Via

Magasin Sisco Via älskar vår värld! Vi är globetrotters och är samtidigt hållbara resenärer och medvetna konsumenter. Genom att agera hållbart idag kan vi njuta av vår fantastiska värld även i morgon.

Jag vill uppmuntra till ett hållbart resande och en grönare livsstil genom roliga, intressanta och informativa artiklar och reseberättelser.

Magasinet är en källa till insiktsfullt och socialt innehåll med ett fokus på natur, djur, kultur, mat, äventyr och resor baserat på unika erfarenheter. Magasin Sisco Via vill att du som läsare ska få gröna och rådgivande tips på hållbarhet.

Målet är att underlätta för dig att leva och resa på ett positivt och hållbart sätt, att tycka om att ta ekologiska val i livet helt enkelt.

Magasin Sisco Via drivs passionerat av mig, Åsa Carmesten, ägare av Leta Resa Inspiration AB. Jag är en övertygad optimist om en grönare värld  och gillar tanken om att alla kan bidra med något som förändrar till en bättre värld. Som ambassadör för Schyst Resande håller jag gärna inspirationsföreläsningar om hur vi kan minska våra avtryck när vi reser.